Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικες θεατροϊστορίες στο 11ο από τα Δημοτικά Σχολεία της Περιοχής μας!!!!!!!!!

Μια αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο 11ο Γυμνάσιο στις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2019. Πρωταγωνιστές σε αυτήν ήταν όχι μόνο τα μέλη  της Θεατρικής ΟΜάδας του Σχολείου μας αλλά και όλοι οι μικροί μας φίλοι από τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας.

Η Διεύθυνση του Σχολείου και τα μέλη της Θ.ΟΜ. υποδέχτηκαν παιδιά της ΣΤ΄ Τάξης των 1ο, 2ο, 4ο, 26ο και 50ο Δημοτικών Σχολείων και αφού τα καλωσόρισαν, τα ενημέρωσαν ότι η φετινή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα ήταν ιδιαίτερη: οι φίλοι τους από τα δημοτικά σχολεία δεν θα  ήταν απλώς θεατές αλλά θα είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στη σκηνή του 11ου Γυμνασίου.

Τα παιδιά της Θ.ΟΜ. κλήθηκαν να υποδυθούν έναν ακόμη ρόλο: του εμψυχωτή και του σκηνοθέτη. Έτσι, υπό την καθοδήγησή τους οι "μικροί ηθοποιοί":
- έμαθαν να μιλούν και να "στήνονται" πάνω στην σκηνή
- άσκησαν τη δημιουργική τους φαντασία γεμίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο με πρωτότυπα δωράκια
- αυτοσχεδίασαν, δημιούργησαν θεατρικά δρώμενα και πρωταγωνίστησαν σε αυτά και τέλος
- έλαβαν μέρος σε χριστουγεννιάτικη μουσικοκινητική άσκηση.

Η Διεύθυνση του Σχολείου, οι Υπεύθυνες Εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/μαθήτριες της Θ.ΟΜ. ευχαριστούμε θερμά τους Διευθυντές, τους δασκάλους, τις δασκάλες και τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων που μοιράστηκαν μαζί μας αυτές τις όμορφες στιγμές. Ευχόμαστε σε όλους να έχουν αξέχαστες γιορτές και η ζωή τους να είναι πάντα γεμάτη χαμόγελα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου