Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Μεγάλα και μικρά παιδιά "αγκάλιασαν τη γη μας" και γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο, τα "μεγάλα" παιδιά της Θ.ΟΜ. του 11ου Γυμνασίου Ηρακλείου μαζί με τα μικρά παιδιά του ΣΤ΄ ΚΕΠΑ Ηρακλείου γιόρτασαν σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. 

Αρχικά, οι μαθητές του σχολείου μας, είχαν την ευκαιρία να γίνουν εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού και να καθοδηγήσουν τα νήπια του παιδικού σταθμού σε απλές μουσικοκινητικές ασκήσεις. Στη συνέχεια, παρακολούθησαν ένα θεατρικό δρώμενο, που με πολύ αγάπη και μεράκι εμπνεύστηκαν και πραγματοποίησαν οι εκπαιδευτικοί του ΚΕΠΑ και τέλος, με τη συνεργασία των καινούριων, μικρών τους φίλων, έφτιαξαν δύο μεγάλες αφίσες εμπνευσμένες από τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα. Η δράση ολοκληρώθηκε με τον πλέον συγκινητικό τρόπο, όταν μεγάλα και μικρά παιδιά μαζί με τις δασκάλες τους "πιάσαν γερά τα χέρια, κορίτσια αγόρια στη σειρά και στήσανε χορό" και προσπάθησαν κάνοντας έναν "κύκλο" με όλη τους την αγάπη να "αγκαλιάσουν ολόκληρη τη γη μας". 

Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια, τις Εκπαιδευτικούς, το Βοηθητικό Προσωπικό και κυρίως τους μικρούς μας φίλους από το ΣΤ΄ ΚΕΠΑ και υποσχόμαστε ότι η φετινή μας συνεργασία θα είναι ακόμη καλύτερη και πιο εποικοδομητική. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!! 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΣ. 

"Μεγάλοι" όλου του κόσμου, ακούστε προσεκτικά τη φωνούλα μέσα σας. Έχει πολλά και σοφά να σας διδάξει. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου